Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Творча зустріч
2018-11-22

Для студентів Університету третього віку відбулася творча зустріч із керівником факультету співів Раїсою Іванівною Карюк, яка пише вірші, музику та гарно співає. Шанувальники її таланту зібралися у залі Миргородської міської публічної бібліотеки для дорослих ім. Д. Гурамішвілі.

Сюжет творчої зустрічі органічно складався з двох частин – дружнього та теплого спілкування і музичної, під час якої виконувались пісні разом з глядацьким залом. Окрасою заходу стали виступи студентів «Університету ІІІ віку», акомпаніатором яких була Раїса Іванівна. Вона миловидна, красива жінка з ніжним поглядом і лагідною посмішкою, людина вродженого таланту, полум’яного серця, тонкого гумору, жінка дивовижної енергії та творчої наснаги. У свої роки Раїса Іванівна сповнена бадьорості і нестримного бажання творити. Вона не лише прекрасна і неймовірно талановита людина, але і чудова господиня, життєрадісна щира українка, яка навчає всіх народних премудростей, яких сама знає чимало і за своєю природньою скромністю ніколи нічим не вихваляється. Також Раїса Іванівна захоплюється вишивкою та робить неймовірні композиції із коріння дерев, які неодноразово представляла на виставках.

            Зустріч була теплою, щирою і дуже емоційною. Підопічні Територіального центру з радістю спілкувалися з Раїсою Іванівною, слухали її твори, співали пісні. Сподіваємось, що ця творча зустріч залишить в серцях тепло і радість від спілкування, бажання співати. Ми щиро пишаємося нашою талановитою землячкою і бажаємо їй міцного здоров’я, натхнення, нестримного бажання творити, душевної гармонії, творчої наснаги, втілення всіх творчих задумів і планів та збереження Божого дару бачити цей світ очима поезії, - повідомили в Територіальному центрі соціального обслуговування ( надання соціальних послуг).

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]