Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Центральний міст в Миргороді відкриють 26 грудня
2017-12-22

26 грудня відкриють після реконструкції  центральний міст через річку Хорол. Про це, зокрема, під час прес-конференції повідомив міський голова Сергій Соломаха. Про підсумки року, виконання запланованого та перспективу на 2018-й рік говорив міський голова з журналістами на зустрічі, що пройшла у форматі відкритого діалогу.

Під час спілкування з журналістами Сергій Соломаха повідомив, що на першому засіданні 33-ї сесії депутати ухвали бюджет на наступний рік. Загалом він не гірший, ніж цьогорічний бюджет, але завдань, які передбачають цільові та комплексні програми, набагато більше. Повідомив міський голова і про запланований звіт про його роботу за поточний рік. У рамках звіту відбудуться зустрічі у радах мікрорайонів та з представниками громадської ради.

 Продовжили розмову обговоренням важливих для громади проектів, які реалізують у поточному році.  За словами міського голови, всі втілені ініціативи мають важливе значення для розвитку міста. По-перше, це модернізація по кожній галузі, реалізація пілотних проектів, використання інноваційних технологій та задоволення потреб миргородців з безпосередньою їх участю. До таких відносяться проекти ЕС ПРООН/МРГ (підтримка ОСББ) та ДЕСПРО (розширення централізованої мережі міського водогону). На окрему вагу заслуговують проекти, які сприяють розвитку велосипедної інфраструктури та поліпшують транспортне забезпечення з використанням інноваційних технологій.

Звернули увагу журналісти і на громадський бюджет. Як відомо, у 2017 році в Миргороді цю ідею почали також впроваджувати. Із міського бюджету на реалізацію громадських ініціатив  виділили 750 тисяч гривень.  Їх отримають два проекти-переможці для втілення у наступному році. Коментуючи це питання, міський голова відзначив високу активність миргородців у цьому плані. За його словами - це реальна участь жителів у розбудові курортного міста.

Цікавилися журналісти думкою міського голови щодо перспективи співфінансування ремонтів житлових будинків, встановлення дитячих та спортивних майданчиків, поліпшення організації харчування у навчальних закладах. На кожне питання міський голова надав вичерпну відповідь, а насамкінець спілкування привітав журналістів з прийдешніми святами та побажав усім миргородцям миру і достатку в новому 2018 році.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]