Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Триває підготовка до літнього сезону
2018-05-04

Про підготовку до літнього сезону в Миргороді йшлося на засіданні комісії з питань ТЕБ і НС 4 травня під головуванням першого заступника міського голови Сергія Швайки.

На порядку денному було обговорено такі питання: запобігання загибелі людей на водних об’єктах міста в літній період; про стан забезпечення пожежної безпеки об'єктів літнього оздоровлення та відпочинку громадян в тому числі дітей; про забезпечення стабільної санітарно-епідемічної ситуації в місті Миргороді; про заходи щодо забезпечення протидії пожежам при спалюванні сухої трави, сміття, очерету та іншої сухої рослинності у весняно-літній період.

За підсумками обговорення кожного питання комісія ухвалила відповідні рішення та рекомендації. Зокрема, було затверджено план заходів з підготовки водних об'єктів та визначено місця масового відпочинку. Також  було затверджено Комплексний план заходів щодо забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення міста в літній період 2018 року та  план-графік комісійних перевірок об'єктів, що мають важливе соціальне значення із залученням спеціалістів Держпродспоживслужби та інших причетних служб. Окрім цього було  обговорено склад міської комісії для проведення перевірок пришкільних таборів, місць масового відпочинку на водних об'єктах.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]