Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Триває мобілізація
2015-03-16

Кожен громадянин своєї держави повинен мати почуття відповідальності за те, що відбувається у ній, і не може перебувати осторонь. Особливо, якщо країна, як не раз бувало в її тисячолітній історії, знову знаходиться на межі існування.

Знову не відкрито, а завуальовано наш північний сусід руками так званих терористів, сепаратистів чи як їх називають у самій Росії "ополченців" намагається нас поставити на коліна.

Десятки інститутів працюють над щохвилинним зомбуванням своїх громадян, жителів Донбасу та Криму, що американська хунта захопила владу і в Україні триває громадянська війна.

Інформаційні "щупальця" простягаються і до нас, жителів Полтавщини, але у нас є вибір, і кожен робить його сам.

Так, починаючи з 28 січня, на Полтавщині триває четверта хвиля часткової мобілізації. Тисячі громадян по всій Полтавській області отримують повістки від військових комісаріатів на проходження медичної комісії та подальший призов на службу.

В усіх районних центрах та містах області голови районних державних адміністрацій, військові комісари, духовенство благословляє тільки-но призваних військовослужбовців та бажає їм гідно служити, не допустити ворога на Полтавщину й повернутися живими і здоровими.

Їх із нетерпінням чекають земляки, які у надзвичайно скрутний час, рік тому, призвалися і стали на захист країни. Те, що пережили вони, невідомо нікому, крім їх самих, але вони вистояли, незважаючи на розрахунки Кремля. І зараз Збройні Сили України вже не ті, що рік тому. Сьогодні на них працює вся країна, весь оборонний комплекс. Як не намагалися окремі так звані "громадські діячі та експерти", у тому числі і на Полтавщині, перед заходами мобілізації створити фон недовіри - не вийшло.

Усі призвані за мобілізацією у січні-лютому з Полтавщині в перші дні одягнені були у військову форму новітнього зразка та проходять активні заходи відновлення своїх бойових навичок.

Питання, які потребують вирішення під час мобілізації, - це, насамперед, технічний стан автомобільної техніки. Намагаємося спільно з підприємцями, органами місцевого самоврядування ремонтувати, приводити в належний стан, адже не можемо допустити, щоб у війська направлялася несправна техніка.

Також на даний час є зафіксовані випадки відкритої відмови підприємств від виконання військово-транспортного обов'язку.

Військовий комісаріат закликає громадян до свідомого кроку: самостійно прибути до військового комісаріату, визначитися із станом здоров'я та призватися на військову службу. Але в той же час законодавчо передбачено не тільки заклики, а й адміністративна та кримінальна відповідальність за ухилення від військової служби.

Заступник військового комісара з роботи з особовим складом Полтавського обласного військового комісаріату

підполковник  Е.М.БОРОДАЙ

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]