Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Тренінг з енергоефективного управління муніципальними будівлями
2016-10-20

Німецький досвід у сфері фасіліті-менеджменту будівель, зокрема ключові аспекти ефективного управління муніципальними об’єктами, використання системи енергоменеджменту та інфраструктурного сервісу будівель вивчали учасники тренінгу з енергоефективного управління муніципальними будівлями. Захід відбувся за підтримки проекту «Енергоефективність у громадах», що за дорученням Уряду Німеччини виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, у приміщенні Полтавської облдержадміністрації.

У тренінгу взяли участь міські енергоменеджери, представники комунальних закладів та ОСББ, які навчалися сучасним підходам до ефективної експлуатації будівель, а також раціонального управління всім життєвим циклом муніципальних об’єктів. Досвідом Миргорода у цій сфері поділилася спеціаліст відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Валентина Горбань.

У вітальному слові директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОДА Інна Іщенко зауважила, що заходи з енергоефективності та енергозбереження були й залишаються пріоритетними для Полтавської області, а впровадження іноземного досвіду – невід’ємна частина процесу європейської інтеграції та можливість навчитися використовувати енергоносії по-європейськи.

Консультант проекту Дмитро Марусич розповів про основи фасіліті-менеджменту та ознайомив присутніх з особливостями експлуатації будівель, продемонструвавши на яскравих прикладах дієвість правильного технічного та організаційного управління будинком.

Завдяки новим  знанням українські фахівці ефективно управлятимуть своїм майном – тим ресурсом, який відтепер приноситиме користь мешканцям громад. Надалі вони поширюватимуть отримані знання серед інших працівників муніципальних закладів області.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]