Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Топоніми Миргородщини
2018-10-18

Книгу Ганни Бабич «Топоніми Миргородщини. Дещо про географічні назви нашого краю» презентували в Миргородській міській публічній бібліотеці для дорослих ім. Д. Гурамішвілі. Чергова краєзнавча література побачила світ напередодні ювілею місцевої авторки. 

Нема в людини місця дорожчого, ніж те, де вона народилась, землі, на якій зросла… Щоб по-справжньому любити рідний край, його слід добре знати, необхідно вивчати його історію, мову, культуру. Саме краєзнавство має важливе місце в діяльності кожної бібліотеки, щоб за допомогою краєзнавчих матеріалів сприяти вихованню патріотизму, національної свідомості, високої моральності суспільства.
  17 жовтня 2018 року Миргородська міська публічна бібліотека для дорослих ім. Д. Гурамішвілі запросила на зустріч Ганну Василівну Бабич  - учителя, краєзнавця, людину, яка понад усе любить свій край і цей настрій передає всім оточуючим. Провідний бібліотекар Ніна Михайлівна Рудь розповіла про всі дослідження Ганни Василівни, а особливо звернула увагу на книгу, що нещодавно вийшла з друку «Топоніми Миргородщини. Дещо про географічні назви нашого краю». 
  Начальник відділу культури Миргородської міської ради Лариса Миколаївна Педченко привітала авторку з 88-ти річчям, яке вона відсвяткувала 15 жовтня, подякувала Ганні Василівні за невтомну й кропітку працю, побажала їй міцного здоров’я, натхнення.
  Гості та однодумці Ганни Василівни дякували за її талант і висловили надію, що незабаром світ побачать і інші її книги. Ганна Василівна урочисто подарувала книгу всім міським і шкільним бібліотекам Миргорода.
  Почесну відзнаку Міністерства культури: «За багаторічну плідну працю в галузі культури» Ганні Василівні вручив Олексій Короленко, дослідник роду Короленків, який саме цього дня запланував передати цю заслужену нагороду. 
  Захід пройшов у теплій невимушеній обстановці: лунали пісні і привітання та подяки, аплодували стоячи, а наприкінці заходу вишикувалася черга за автографами.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]