Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Територія щастя
2017-01-17

Сьогодні ми часто чуємо звідусіль, як скрутно, нелегко стало жити у сучасному світі – світі постійних стресів, де накопичений негатив уже перевищує людські можливості протистояти йому. Та я знаю одне місце, яке можна сміливо назвати територією щастя. І таке місце знаходиться у нашому місті – місті миру – Миргороді, у Центрі естетичного виховання. Саме тут кожна дитина, її батьки, всі відвідувачі численних масових заходів отримують заряд невимовної радості та по-дитячому безпричинного щастя.

Саме тут під час повсякденних занять, тематичних майстер-класів, виховних і розважальних масових заходів, благодійних акцій у атмосфері добра і взаєморозуміння народжуються позитивні емоції, що миттєво відображаються у посмішках та промінчиках щасливих очей. Ці промінчики створюють сяйво, що спроможне хоч на деякий час освітити радістю наше рідне  місто.

            Ось і цьогорічні новорічні та різдвяні канікули у Центрі естетичного виховання пройшли бурхливо і радісно. Працівники закладу та дитячі творчі колективи створили святкову атмосферу у ЦЕВ. Було проведено два внутрішньоЦЕВівські конкурси: «Оздоблення вікна у техніці витинанки» та «На кращу прикрасу для новорічної ялинки». Завдяки цим конкурсам заклад перетворився на казковий палац, де кожне вікно розповідає свою Новорічну чи Різдвяну історію, де центральна ялинка прикрашена фантастичними іграшками, виготовленими руками дітей, педагогів, батьків. Кожен хол закладу був прикрашений особливо: у одному тут запрошували на Різдво Христове, в іншому – на зимову прогулянку біля хатинки, Центральний хол вітав усіх відвідувачів з Новим роком. Святкового настрою додавали вогні новорічних гірлянд, що сяяли в ці дні у ЦЕВ.

            У кінці грудня Центр естетичного виховання запросив усіх бажаючих на захоплюючу цікаву і веселу казку-гру біля Новорічної ялинки, яку підготували Естрадний театр мініатюр «Перлинка», керівник Заливча Л. І. та Зразковий хореографічний ансамбль «Веснянка», керівник Гула О.П.. У театралізованому дійстві були задіяні не тільки юні актори, а й глядачі. Традиційні Новорічні персонажі: Дід Мороз і Снігуронька, Сніговики, Баба Яга та Лісовик, Мухоморівна та Гриб Боровик, Зірки та Півник-Новий рік закрутили у шалених іграх і хороводах навколо ялинки дітвору та дорослих. Яскравим та феєричним доповненням, прикрасою театралізованого дійства стали виступи «Веснянки». Понад 700 відвідувачів отримали задоволення від Новорічної казки.

            Напередодні Нового року та свята Василя і Меланки ватаги вихованців Естрадного театру мініатюр «Перлинка», керівник Заливча Л. І., та фольклорного гуртка «Калинове намисто», керівник Манофа Ю.В., привітали з прийдешніми святами працівників різних установ та організацій, учнів загальноосвітніх навчальних закладів, працівників і малечу з Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів та мешканців стаціонарного відділення постійного перебування пенсіонерів та інвалідів. За українськими національними традиціями діти Козу водили, колядки та віншівки співали, розігрували міні вистави з найщирішими побажаннями всього найкращого у Новому році.

            Напередодні Різдва Христового з нагоди цього величного свята відбулася серія сольних концертів дитячих творчих колективів Центру естетичного виховання. Різдвяний настрій та свою майстерність подарували глядачам Зразковий хореографічний ансамбль «Веснянка», керівник Гула О.П., та Народна студія естрадного вокалу «Соняшник», керівник Алексієнко О.В., які 5 та 7 січня виступили з концертами у санаторії ім. М.В. Гоголя. 8 січня на сцені Палацу культури курорту «Миргород» презентував свою благодійну сольну програму «Різдво для всіх!» Народний ансамбль сучасного танцю «Екзотика», керівники Ігольніцина М.І. та Хоменко А.А. До участі у концерті були запрошені: випускниця колективу, нині студентка Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва Марина  Шевченко, Народна студія естрадного вокалу «Соняшник», керівник Алексієнко О.В., цирковий гурток «Мрія», керівник Літічевський В.В.. Під час концерту було зібрано та передано родині 9058 грн. благодійних коштів на лікування юного миргородця Владислава Юнака.

            Ще одна благодійна акція відбулася у Центрі естетичного виховання цими святковими днями. Було зібрано гуманітарну допомогу у вигляді подарунків до Різдва та Нового року для дітей – вихованців дитячого садочка с. Гранітне Маріупольського району, який знаходиться у сірій зоні на Сході України між двома сторонами на лінії розмежування. Гуртківці ЦЕВ та їхні родини передали вихованцям дитячого садочка іграшки, настільні ігри, розмальовки, альбоми для малювання, дитячі речі, книги, м’ячі, кубики тощо.

            І на завершення таких насичених канікул у Центрі естетичного виховання пройшов цикл вистав «У ніч на Святого Миколая» від театру «Петрушка-Браво», керівник Петренко Н.П., за участю вихованців Народного ансамблю сучасного танцю «Екзотика», цирку «Мрія», керівник Літічевський В.В.,  фольклорного гуртка «Калинове намисто», керівник Манофа Ю.В.. Сюжет казки закликав глядачів до виявлення добра, любові до ближнього, дружби та милосердя. Цікаві персонажі, майстерно створені юними артистами, заворожували, викликали безліч різних емоцій та думок. Казка тричі зібрала повний концертний зал у Центрі естетичного виховання.

            Тож територія щастя продовжує випромінювати позитив. Приходьте до Центру естетичного виховання і ви! Тут обов’язково будуть раді вам!

                                                                                                                       

Любов Давиденко

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]