Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Тато, мама, я – шахова сім’я
2016-01-05

У ці новорічні дні відбулися вже традиційні змагання «Тато, мама, я – шахова сім’я». Цього разу у турнірі, який проводився в актовій залі МСШ № 5 (директор С.М. Горобець), взяли участь 17 команд. Поряд з учнями Миргородської дитячо-юнацької спортивної школи – їхні мами, тата, дідусі, інші родичі, небайдужі до шахової гри. І, як завжди, коротка дистанція у 6 турів принесла запеклу боротьбу та несподівані результати.

Втретє поспіль першість завоювала сім’я Кривко. Не було рівних першорозрядницям Кривко Євгенії та Олександрі. Та й результат 11 з 12 очок говорить сам за себе.

Друге місце завоювала сім’я Яременків у складі дідуся Івана Романовича та онука Роми – 10 очок. Безперечним лідером команди був кандидат у майстри спорту вихованець Миргородської ДЮСШ Яременко Роман.

За третє місце точилася найбільш запекла боротьба. Серед можливих претендентів були сім’ї Іщенко, Скляр, Руденко, Юхименко, Шелест. Але найбільшою несподіванкою стало фінішне прискорення сім’ї Ставицьких. Команда у складі мами Юлії Миколаївни та доньки Влади набрала 9 очок.

Переможці та призери змагань отримали медалі, грамоти та цінні подарунки.

Серед подарунків були збірки віршів поетів Миргородщини, надані відділом у справах спорту, сім’ї та молоді (начальник відділу М.В. Фісик).

Також були нагороджені новорічними подарунками всі учасники змагань, які наприкінці залюбки взяли ще й участь у святковій лотереї.

На думку організатора турніру тренера-викладача Миргородської ДЮСШ (директор А.П. Супруненко) Валерія Яворовського, шахи знов допомогли об’єднати своїх прихильників, незважаючи ані на вік, ані на стать, ані на рівень майстерності. А ще подібні змагання завжди дають поштовх як для формування найкращих людських якостей (взаємодопомоги та взаємоповаги, людяності та наполегливості), так і для нових спортивних досягнень.

За матеріалами Миргородської ДЮСШ

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]