Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Тарасовими шляхами
2018-02-21

Кожний, хто глибоко вивчає творчість Т.Г. Шевченка, неминуче переконується, що має вона світове значення. Твори Кобзаря перекладені всіма слов'янськими мовами, а також грузинською, вірменською, казахською, узбецькою, німецькою, англійською, французькою, іспанською, японською, угорською, італійською, румунською, корейською та багатьма іншими мовами. Про світову славу Тараса Шевченка свідчать пам'ятники, встановлені в різних містах світу: у Палермо, Бухаресті, Вашигтоні, Нью-Йорку, Парижі.

Напередодні дня народження видатного поета ми звертаємося до його мистецької спадщини, яка стала надбанням усього передового людства. Творчості славного українця присвячено обласний конкурс "Тарасовими шляхами", міський етап якого було проведено 20 лютого.

У конкурсі взяли участь 16 найкращих читців із 6 закладів освіти м. Миргорода. Члени журі були вражені високим рівнем виконавської майстерності учасників конкурсу та оригінальністю художніх номерів. Але, як і в будь-якому конкурсі, було визначено переможців:

у молодшій віковій категорії (10-12 років) І місце посіла Галич Валентина (гімназія імені Т.Г. Шевченка), ІІ місце - у Тибій Карини (СШ №5), ІІІ місце - у Кобзуненко Дар'ї (СШ №5);

у віковій категорії 13-15 років І місце - у Шинкаренко Ярини (СШ №5), ІІ місце розділили Ботуз Віталій (гімназія імені Т.Г. Шевченка) та Куник Анастасія (СШ №5), ІІІ місце - у Хижі Мілени (СШ №5);

серед найстарших (вікова категорія 16-18 років) дипломом за І місце нагороджений Ягулов Антон (СШ №5), ІІ місце присуджено творчому колективу з гімназії імені Т.Г. Шевченка: Гречаному Петру, Козуліній Ксенії та Нечипорчук Тетяні.

Пам'ятаймо славетного сина України Тараса Шевченка! Цінуймо своє, українське!

І.В. Шевченко, методист методичного кабінету відділу освіти

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]