Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Талановиті діти Миргорода відправились на відпочинок у Польщу
2015-08-14

Два тижні талановиті діти відпочиватимуть у Польщі. Візит відбувається у рамках реалізації проекту «Налагодження співпраці між діловими колами українських і польських міст – реальне впровадження стратегічного партнерства Польщі та України».

     Напередодні далекої мандрівки міський голова Сергій Соломаха зустрівся з дітьми, батьками та педагогами, які супроводжуватимуть миргородську делегацію. Як розповів Сергій Соломаха, зі Згожельцем Миргород має давні партнерські зв’язки. Ще у 2004 року було підписано договір про співпрацю між двома містами. Співпраця передбачає обмін делегаціями, спеціалістами, фахівцями у сфері підприємництва, культури і спорту.
        З діловими візитами у Польщі побували представники органів місцевого самоврядування, представники депутатського корпусу, старшокласники. А в цьому році бургомістр Згожельця Рафал Гроніч запросив оздоровитися талановитих дітей. 14 серпня обдаровані діти вирушили за кордон. У Польщі діти проведуть два тижні, знайомитимуться з однолітками, з культурою європейської країни, вчитимуть польську та німецьку мови та братимуть участь у міських заходах. Зокрема, у Згожельці діти зможуть продемонструвати свої таланти на Дні міста, а по-польському Дні Якуби. Кошти на проїзд до кордону виділили з міського бюджету. У мандрівці дітей супроводжуватиме педагог-організатор.

      Під час зустрічі батьки висловили вдячність за можливість миргородським дітям побувати за кодоном та літнє оздоровлення.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]