Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Сила духу у них є!
2019-07-04

Нещодавно в оздоровчому центрі «Маяк» (с. Головач Полтавського району) відбулася VІІ обласна спартакіада «Сила духу» серед травмованих на виробництві, яка була організована управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області. В мальовничому сосновому лісі, на підготовлених спортивних майданчиках відбувалися змагання з гирьового спорту, шахів, армспорту, бомбаскету, настільного тенісу та дартсу. Об`єднана команда Миргородського відділення (м. Миргород, Миргородський район, м. Гадяч, Гадяцький район), доклавши чимало зусиль, знову здобула почесне друге місце, пропустивши вперед тільки тренованих спортсменів із Кременчука. Третє місце зайняли представники Полтавського району.

У цьому році команда виступила просто блискуче. І місце з гирьового спорту у ваговій категорії більше 90 кг виборов Сергій Сидоренко із селища Комишня Миргородського району, піднявши гирю 67 разів в положенні сидячи. Золоті медалі у змаганнях з дартсу здобули Віталій Шинкаренко (м. Миргород) та Наталія Горкун (Гадяцький район), що дозволило взяти кубок з цього виду спорту. В змаганнях із армспорту у ваговій категорії до 80 кг Олександр Садичка (Гадяцький район) також виборов «золото». Цим спортсменам запропоновано взяти участь у всеукраїнській спартакіаді, що відбудеться восени на Закарпатті, у складі обласної команди. Тож будемо і надалі вболівати за них.

Треті місця здобули Наталія Шабаліна та Юрій Доронін з Миргорода, які захищали честь команди в бомбаскеті, що дозволило взяти бронзовий кубок. Як завжди стабільно виступив учасник всіх попередніх спартакіад  Віктор Кучеренко із В.Сорочинців Миргородського району, який в нелегкій боротьбі здобув «бронзу» в настільному тенісі. Вдалий виступ Костянтина Деркача із Миргорода, який зайняв в гирьовому спорті (вагова категорія до 80 кг) ІІІ місце та блискуча перемога важковаговика Сергія Сидоренка також привели команду до золотого кубка. Близький був до п`єдесталу Валерій Думанський із В.Сорочинців (армспорт, в.к. більше 90 кг), але в результаті жеребкування йому дістався сильний суперник, який в подальшому очолив турнірну таблицю. Отже, з 9 учасників команди, 8 - з медалями. Крім того, 4 кубки здобуто нашими спортсменами. Все це дозволило зібрати солідну кількість балів до загального заліку, що забезпечило команді «срібний» кубок.

Метою заходу було залучення всіх до більш активного способу життя, підтримки у потерпілих на виробництві цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої повної адаптації у суспільстві.

Як завжди знайшлися небайдужі люди, які в міру своїх можливостей допомогли в організації та проведенні спартакіади, за що їм вдячні потерпілі на виробництві та інваліди праці. Тож висловлюю їм подяку та самим учасникам змагань, які наполегливо йшли до перемоги. Ми захоплюємося їх силою волі та бажаємо їм міцного здоров`я та впевненості в собі!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]