Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Святий Миколай до малечі Миргорода завітав!
2017-12-20

Центр естетичного виховання відділу освіти Миргородської міської ради вже давно відомий як освітній заклад, який проводить багато благодійних акцій та заходів. Ось і в переддень прийдешніх новорічних свят двері ЦЕВ гостинно розчинилися перед дітворою міста для перегляду театралізованого дійства «Святий Миколай, до нас завітай!»

18, 19, 20 грудня малеча миргородських шкіл із задоволенням «мандрувала» в гості до одного із найшанованіших на Україні святого – Миколая Чудотворця. Чарівними лісовими стежками дітей вели Янголи, Нічка і Зоря Вечорова, добродушні Сніговики, веселі Чортенята із Антипком, вухатий Непослух, граційні Сніжинки. А добрий, щедрий Миколай здійснив найзаповітніші дитячі мрії!

Яскраве, насичене піснями, танцями, цирковими номерами театралізоване  дійство підготували вихованці гуртка «Калинове намисто» (керівник, режисер та постановник – Юлія Манофа), а допомагали їм у створенні святкового настрою вихованці ЗХА «Веснянка» (керівник Олена Гула), «Живе слово» ( керівник Валентина Чемара), цирку «Мрія» (керівник Валерій Літічевський).

Особливо важливо, що гурток «Калинове намисто» відвідує багато дітей з обмеженими можливостями, яким, можливо, не завжди вправно вдається співати чи декламувати, але які з великим бажанням та відкритими серцями дарують позитивні емоції та добрі посмішки глядачам. Адже на свято до закладу завітали і дітки реабілітаційного центру, які мали змогу ще раз повірити в силу добра і у власні сили.

Родзинкою свята була сучасна авторська пісня, яку написали та разом з дітками  виконали талановиті працівники закладу Олександр Прокопенко та Родіон Дерій.

Закінчилося свято Святого Миколая, та продовжуються новорічні свята. То ж до нових зустрічей у стінах нашого закладу, друзі!

Чекаємо вас на новорічне дійство!

Валентина Чемара,

заступник директора з навчально –

виховної роботи

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]