Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Святий Миколай – дітям!
2016-12-20

Гарною традицією в нашому місті стала організація щорічної благодійної акції «Святий Миколай – дітям», котра проводиться за ініціативи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і підтримується Миргородською міською радою. Цього року дана акція проходить вже вдесяте! Її мета - збір подарунків для дітей з обмеженими можливостями, дітей із сімей, котрі опинилися в складних життєвих обставинах та вручення їх в День Святого Миколая.

Цього року велика кількість жителів нашого міста не лишилася осторонь даної акції та допомогли втілити її в життя. До збору подарунків активно долучилися навчальні заклади, небайдужі миргородці, військовослужбовці 3-го ТВУЗу Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України. Особливі слова вдячності за підтримку даної акції висловлюємо Ганюшкіну Сергію Миколайовичу, директору Підприємства Миргородської Райспоживспілки «Центральний ринок» Кандибі Ганні Миколаївні, Миргородському міському товариству „Милосердя і здоров’я”, аптеці «Мед Сервіс», ТДВ «Миргородський хлібозавод», (генеральний директор Бзенко Олександр Миколайович), начальнику 3-го ТВУЗ Держспецзв’язку Гатанюку Сергію Андрійовичу, депутату Миргородської міської ради Лобуньку Олександру Яковичу, ПП Запорожець Ользі Михайлівній.

Саме завдяки спільним зусиллям цих небайдужих людей мрії особливих дітей  обов’язково здійсняться. 19 грудня відбувся найочікуванійший та найприємніший етап акції – передача подарунків. Волонтери:  Проскурнін Олександр, Овчаренко Ольга та  Мана Максим, Губенко Анна  - учні  МСШ № 5 в образі Діда Мороза та Снігуроньки  відвідали миргородських дітлахів,  які потребують особливої уваги, та передали їм подарунки.

 

                                                                                  Вікторія Зосим,

 Голова ММГО «За нами майбутнє»

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]