Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято "Здрастуй, школо!"
2020-09-01

Майже місяць, як на сцені «Лісової казки» гучно лунає музика та ідуть репетиції на сцені. Місцеві таланти старанно готувалися до виступу на святковому концерті «Здрастуй, школо!», який відбувся в суботу 29 серпня.

 Спостерігаючи за малечею, спіймала себе на думці, як вони підросли за ці останні п’ять років. Згадався наш перший концерт, коли теперішні вже дорослі дівчатка були ще маленькими і танцювали колом в траві, бо тоді у нас в «Лісовій казці» ще не було сцени. Скільки всього змінилося… І на місці чагарників з’явилося місце, де діти можуть гуляти і займатися спортом, мають зручну сцену для виступів, а дорослі з задоволенням займаються на вуличних тренажерах та мають гарні умови для зустрічей та спілкування.

 Всі з нетерпінням чекали на цей концерт, і діти, і дорослі. Бо страшенно знудилися на карантині, всі скучили за спілкуванням. І тому свято, яке вже традиційно ініціював та підтримав депутат по першому округу, Анатолій Вороновський, прошйло на позитивній ноті. Діти підготували вірші про школу, пісні про батьків та порадували глядачів добре поставленими танцювальними номерами. А глядачі з задоволенням підтримували оплесками молодих артистів, які дуже старалися і дуже хвилювалися.

 Також на святі не забули про тих, хто цього року вперше іде до школи. Анатолій Вороновський привітав їх із першим дзвоником та вручив подарунки. А дітки в свою чергу пообіцяли гарно навчатися.

 А на завершення свята була ще польова каша, яку вже традиційно приготувала секретар вуличного комітету Горошко Лідія Олексіївна та солодкий пиріг від підприємця Любові Хухри.

 

 Голова вуличного комітету

 Вікторія Нечупієнко

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]