Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято вулиці Тараса Шевченка
2017-03-15

Свято вулиці Шевченка проводили вперше за роки незалежності України. У Шевченківські дні погожого вихідного, жителі вулиці шанували безсмертного Кобзаря на своєму святі. Слід відзначити, що не пройшло й року, як ці і прилеглі вулиці увійшли до складу мікрорайону «Центральний», а жителі активно включились в організацію і проведення усіх заходів, що проходили і проходять у мікрорайоні.

Здається, у цей день і природа святкувала разом з учасниками свята: яскраво світило сонечко, по- весняному лагідно ніжив легенький теплий вітерець. Зі словами вітання і шанування пам’яті великого Кобзаря до присутніх звернувся голова ради мікрорайону «Центральний» Василь Приліпа.

Учні десятих класів гімназії імені Т.Г.Шевченка під керівництвом директора Олександра Аршиннікова підготували цікаву і змістовну розповідь про перебування великого поета у нашому місті: Каріна Бондаренко ознайомила з маловідомими фактами і подіями, Єгор Штурвак і Денис Дуденко майстерно рекламували вірші, створені великим Кобзарем під час його перебування у Миргороді.

Потім шанували активних жителів вулиці Шевченка, які пишаються своєю вулицею, дбають про її благоустрій. Найкраща садиба вулиці – у Погібка М.К., активну роботу проводять Маклак Ю.П., Дрімайло Н.М. Карюк Р.І прочитала свої вірші, заспівала пісню про негаразди вулиці: більше 10 років жителі чекають асфальтування частини вулиці, що за вул.Троїцькою. Активісти підготували яскравий плакат про свою вулицю, поклали квіти до підніжжя пам’ятника Кобзаря.

Шанували голову вуличного комітету Кириленка С.О., голову будинкому Кононенко Т.О., які завжди приходять на допомогу усім, хто того потребує, турбуються про озеленення і благоустрій. Поважають і шанують у будинку на вул. Троїцькій,39, Ксьонз В.Г. і Новицьку Т.А. Вони разом із жителями будинку зробили свій двір затишним. Багато активістів живе на вулиці Троїцькій, яку очолює Балтін А.В. Вшанували і козаків Миргородського козацького полку: Скляра Ю.В., Державіцького Е.Ю., зразкову родину Корнійко Ю.М. і Корнійко Т.П., активістів Скляр О.Й., Червячука А.Є, Кального С.К., Мовчана І.О., Юнак Н.М., Лесика Б.Г., Свінцицьку Л.П.  З особливою повагою вітали воїнів АТО Гришка А.В., Романюка С.Є, Кочієру С.А.

Усіх нагороджених вітали вихованці Центру естетичного виховання. Захоплено вітали юних співаків народної студії естрадного вокалу «Соняшник» (керівник О.В. Алексієнко), Олександру Усатенко, Євгенію Тропак, Тетяну Зозуліну, Костянтина Козака, Дашу Бородуліну, Валерію Шостак, Елєонору Дишлєву. Дуже сподобався глядачам виступ шоу-групи «Справжні дівчата». Порадували присутніх вихованці театру мініатюр «Перлинка» під керівництвом Заливчої Л.І., Ярослава Милка, Дмитро Водяник, Олександра Колоколова.

Авторська поезія талановитої Богдани Мотречко по дорослому висвітлила проблеми сьогодення. З задоволенням, бурхливими оплесками, глядачі зустріли виступ вихованки театру «Петрушка» (керівник Петренко Н.П.) Маргарити Васьковської.

Багата на талановитих жителів вулиця Шевченка – це довів своїм прекрасним задушевним співом житель вулиці Юрій Мох, до речі, талановитий різьбяр по дереву, виставки якого були і в Канаді.

Дякуємо за участь у проведенні свята відділу культури на чолі з Педченко Л.М., працівникам відділу, ведучій Аллі Михайлюк, звукорежисеру Руслану Гармашу, вихованцям центру естетичного виховання, директору Хоменко А.Л..

 Актив мікрорайону "Центральний"

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 22 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]