Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято вулиці Гурамішвілі стає традиційним
2017-08-11

Ім'я великого грузинського поета  і мислителя, Давида Гурамішвілі, який багато років жив, творив і відійшов у вічність у нашому місті, уже багато років поєднує народи України і Грузії. Наші земляки свято шанують його пам'ять і ось уже вдруге у Дні пам'яті поета мікрорайон "Центральний" проводить свято вулиці Гурамішвілі, на яке запрошує жителів всього всього міста.

    От і нещодавно таке свято відбулося у дворі Станції юних техніків. З вітаннями до присутніх звернувся керівник станції юних туристів, депутат Миргородської міської ради  Василь Ніколаєнко.

А потім свою концертну програму представили учасники народного фольклорно-етнографічного ансамблю "Вечорниці" під керівництвом Олени Наріжної. Слухачам дуже сподобались і виконання, і репертуар. Звучали веселі і сумні, жартівливі і старовинні пісні, а завершили свій виступ завзятою "Миргородською полькою", автор якого керівник колективу Олена Наріжна.

Виступ ансамблю глядачі супроводжували вигуками і бурхливими аплодисментами.

А далі під керівництвом  Василя Ніколаєнка і його колег проходили змагання – усі охочі мали змогу  долати туристичні  перешкоди. Весело, з задоволенням і з завзяттям юні учасники змагань долали перешкоди. Одні самостійно, а зовсім маленькі – з допомогою дорослих. На завершення свята і учасники змагань, і усі присутні смакували туристичною кашею і морозивом. Розходились з добрим настроєм, який не зіпсувала навіть спека.

Дякували за організацію і проведення  Миргородській міській раді, а особливо депутату Олені Булойчик, раді мікрорайону "Центральний", міському Будинку культури. Всі присутні висловили побажання, щоб свято проводилось щороку.

Заступник голови ради мікрорайону "Центральний" Коровіна О.А.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]