Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято вулиці Гурамішвілі стає традиційним
2017-08-11

Ім'я великого грузинського поета  і мислителя, Давида Гурамішвілі, який багато років жив, творив і відійшов у вічність у нашому місті, уже багато років поєднує народи України і Грузії. Наші земляки свято шанують його пам'ять і ось уже вдруге у Дні пам'яті поета мікрорайон "Центральний" проводить свято вулиці Гурамішвілі, на яке запрошує жителів всього всього міста.

    От і нещодавно таке свято відбулося у дворі Станції юних техніків. З вітаннями до присутніх звернувся керівник станції юних туристів, депутат Миргородської міської ради  Василь Ніколаєнко.

А потім свою концертну програму представили учасники народного фольклорно-етнографічного ансамблю "Вечорниці" під керівництвом Олени Наріжної. Слухачам дуже сподобались і виконання, і репертуар. Звучали веселі і сумні, жартівливі і старовинні пісні, а завершили свій виступ завзятою "Миргородською полькою", автор якого керівник колективу Олена Наріжна.

Виступ ансамблю глядачі супроводжували вигуками і бурхливими аплодисментами.

А далі під керівництвом  Василя Ніколаєнка і його колег проходили змагання – усі охочі мали змогу  долати туристичні  перешкоди. Весело, з задоволенням і з завзяттям юні учасники змагань долали перешкоди. Одні самостійно, а зовсім маленькі – з допомогою дорослих. На завершення свята і учасники змагань, і усі присутні смакували туристичною кашею і морозивом. Розходились з добрим настроєм, який не зіпсувала навіть спека.

Дякували за організацію і проведення  Миргородській міській раді, а особливо депутату Олені Булойчик, раді мікрорайону "Центральний", міському Будинку культури. Всі присутні висловили побажання, щоб свято проводилось щороку.

Заступник голови ради мікрорайону "Центральний" Коровіна О.А.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]