Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято Водохреща у студентів Університету III віку
2022-01-21

     19 січня 2022 року студенти  Університету III віку відзначили третє найбільше і завершальне свято різдвяно-новорічного циклу – Водохреща (Йордан). Воно є джерелом світлої радості, очищення душі та зміцненням віри в перемогу добра і сподівань на краще майбутнє. Це не просто християнська традиція, а й велике таїнство. Цього дня з моменту освячення річок, озер та криниць вода набуває цілющих властивостей і зберігає їх протягом року.

Тому саме в цей день щороку сотні людей пірнають в ополонки. Дехто вважає, що це основна традиція свята, що у такий спосіб очищується від гріхів і хвороб. Не виключенням  є і активні слухачі Університету III віку, які розпочали відзначати свято Богоявлення із ранкової служби та освячення води у місцевих храмах. Потім відправилися на берег річки Хорол до облаштованого місця для пірнання. Незважаючи на свій поважний вік та низьку температуру повітря, Анастасія Дойнікова, Світлана Шевченко та Ірина Силаєва здійснили головний ритуал – купання у хрещенській воді. Наші життєлюби практикують регулярні заняття спортом та обливання водою і на Водохреща пірнути в ополонку вважають за обов’язок. Це великий заряд енергії на увесь рік.

     Тож  нехай священна Йорданська вода зробить усіх нас здоровими та очистить душі від тривог і негараздів, захистить від лиха та наповнить життєвою енергією. Нехай у ваших родинах панує гармонія, мир та злагода!

Територіальний центр соціального обслуговування 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]