Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято села в Мальцях
2021-09-27

25 вересня жителі с.Мальці та гості, які завітали, відзначили свято села. В програмі культурно-масового заходу були привітання  жителя села від гостей, які завітали на свято: директора ТОВ «Хорол-Дон» Г.С.Рибальченко, заступника директора  Міського  будинку культури  В.В.Позичайло, інспектора організаційного відділу В.М.Кичигіна.

Привітання линули  на адресу учасника АТО Шпака В.В., ліквідатора аварії на ЧАЕС Черкаського В.М., воїна-афганця Марченка В.М. наймолодшим  жителям  села Мальці  Романенка Володі та Макарчика Собченка  та їхніх батьків,  учасника ВВв, ветерана Яременка М.М. найстаршої  сімейної пари, яка відзначила 60 років подружнього життя -  Федоряка  Володимир Григорович та Марія Федорівна,   50 років - Новохацькі Микола Олександрович та Ніна Іванівна  та Хміль Павло Степанович та Надія Михайлівна, 40 років - Андрущенко Михайло Миколайович та Ольга Василівна, найстаршій жительці с.Мальці Журавковій У.І.  Протягом всього свята мешканців села та гостей  вітали  учасники художньої самодіяльності Мальцівського сільського клуба. Після завершення концертної програми розігрувалась безкоштовна і безпрограшна лотерея, яку організували і провели завдяки спонсорам свята ТОВ «Хорол-Дон» в особі керівника господарства Рибальченко Г.С.,  СФГ «С.Г.М.» в особі керівника господарства Семуки М.Г., ФГ «Супрун» в особі керівника Супруна П.В., ПП «ЛЗ ТРАНС» в особі Куліговського Є.В., ПП Дорогопулька М.В., Василенка С.В., Мороза Є.В., Ляшенка Є.О.,  Зайцева В.А., та активних громадян Шульженка В.М., Лекініна С.В., Носенко В.М., Після вдалої лотереї всіх гостей запросили на частування смачною козацькою кашею, варениками,  пирогами,  а кульмінацією  була святкова дискотека, повідомив Інспектор сектору по роботі з органами самоорганізації населення Миргородської міської ради Валерій Кичигін.


 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]