Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято мужності та героїзму
2015-10-13

14 жовтня відзначатиметься нове для нашої країни свято – День захисника України. Свято встановлено 14 жовтня 2014 року указом Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.

Напередодні свята, за ініціативи відділу у справах спорту, сім’ї та молоді Миргородської міської ради та за підтримки військової частини А-1356, було проведено міські змагання з військово-прикладних видів спорту серед допризовної молоді міста. Змагання включали в себе підтягування на перекладині (найкращий результат показав військовослужбовець за контрактом Дякун Богдан, а саме 28 підтягувань), піднімання гирі (представник Миргородського ХПК ім. М. В. Гоголя, Сахневич Едуард, переміг з результатом 125 піднімань), стрільбу з пневматичної зброї (переможець - військовослужбовець за контрактом Омельченко Максим, з результатом 40 вибитих очок) та військову естафету (перемогла команда Миргородського ПТУ-44).

За загальними підсумками змагань перемогу здобула команда Миргородського ХПК ім. М. В. Гоголя, друге місце у команди в/ч А-1356 та третє – у команди Миргородського ПТУ-44.

Юнаки мали змогу не лише позмагатися у спритності, силі, витривалості, а також відвідати музей в/ч А-1356, пройти справжню смугу перешкод, оглянути вартове містечко та ознайомитись зі зброєю та військовим спорядженням сучасного військовослужбовця.

Сподіваємось, що захід не пройшов марно і допризовна молодь перейнялась духом патріотизму та бажанням захищати свою країну.

Відділ у справах спорту, сім’ї

 та молоді Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]