Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято людей "золотого" віку
2019-10-02

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня – День людей поважного віку, а також і День ветерана. Це хороша нагода пильніше зосередитись на проблемах літніх людей, ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, за чиїми плечима нелегкі життєві дороги. Урочистий захід цього дня пройшов у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання.

Присутніх вітали заступник міського голови О.В.Гуржій, директор Територіального центру Курдюмова Л.Б. та голова Миргородської  міської організації ветеранів України Вертелецький В.Ю. Для підопічних відділення було організовано святковий концерт, солодкий стіл та вручено подарунки .

Старше покоління особливо потребує уваги, піклування і просто хороших слів. Тож в їхнє свято, з нагоди вшанування людей поважного віку, в Миргородській міській публічній бібліотеці для дорослих ім.Д.Гурамішвілі для студентів Університету III віку відбувся святковий захід та концерт, який відвідали заступник міського голови О.В.Гуржій та начальник відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області В.В.Бакало. Вони привітали людей «золотого» віку, які в цьому світі подолали чималий відрізок шляху, та побажали міцного здоров’я, тепла, поваги, шани від рідних і знайомих та довголіття.

Свято пройшло в теплій, щирій і душевній атмосфері, яку створила ведуча, організатор культурно-дозвіллевої діяльності В.О.Бровко. Свої слова привітання висловили вихованці ЦЕВ відділу освіти Миргородської міської ради, учасники гурту «Калинове намисто», керівником якого є Ю.В.Манофа. Талановиті діти подарували підопічним Територіального центру святковий концерт, в якому звучали гуморески, вірші, українські народні пісні та пісні сучасних українських виконавців. Лунали слова подяки людям поважного віку за вагомий внесок у створенні нашої незалежної країни.

У концертній програмі брали участь і самі студенти Університету III віку. Святкового настрою додав А.І.Мусієнко, який виконував ліричні та гумористичні українські пісні.

Для присутніх заходу був накритий солодкий стіл. В ході нетрадиційної форми спілкування за святковим столом лунали спогади прожитих років, які символізують самовіддану працю, патріотизм і відданість рідному краю.

Слухачі Університету III віку були розчулені увагою до них та щиро дякували організаторам свята за проведений захід, завдяки якому вони вкотре відчули шану, повагу та потрібність суспільству.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]