Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято гітари в дитячій музичній школі
2018-01-11

Кінець року – це завжди підведення підсумків, закінчення розпочатих справ, аналіз проробленої роботи. Учні та викладачі відділу гітари Миргородської дитячої музичної школи ім.А.П.Коломійця не залишились осторонь, а закінчили І семестр цього навчального року своїм творчим звітом. Це традиційний щорічний захід, до якого учнівсько-педагогічний колектив відділу ретельно готується та звітує про свої творчі досягнення.

Наш концерт, приурочений до прийдешніх новорічних свят, видався святковим, веселим та змістовним. Звучала гітара і сольно, і в дуетах, тріо та ансамблях. На сцені дивували та радували присутніх глядачів юні гітаристи – майбутні професіонали гітарного мистецтва. Це початківці – Мисник Марія, Французова Олександра, Юрко Анастасія, Терещенко Данило та дебютанти – ансамбль гітаристів молодших класів (керівник Маляр Н.С.). Які вони старанні та завзяті! Жваві аплодисменти слухачів викликали і більш досвідчені виконавці – Гуляєв Нікіта, Іващенко Віталій, Ткач Михайло, Махно Ольга та ансамбль гітаристів старших класів (керівник Нечипорчук Н.В.). До речі, зібралося так багато поціновувачів гітарної музики, що в залі не залишилось жодного вільного місця! А закінчували творчий звіт найдосвідченіші виконавці, лауреати конкурсів різного рівня, так би мовити «обличчя відділу» – Назимко Олександр, тріо гітаристів Моргун Ярослав, Ситник Ілля, Гомела Ілля, які також виступали і як солісти (керівник Оксьоненко Л.А.). Це було свято музики, гітари, позитивних емоцій, щасливих усмішок та планів на майбутнє! Всі діти отримали новорічні листівки з побажаннями, солодкі подарунки та сфортографувалися на пам’ять.

            До цього дійства були залучені всі викладачі відділу. Це і створення афіші (Кальна Н.І.), святкове оформлення зали (Маляр Н.С.), організація (Оксьоненко Л.А. та Касьяненко М.М.), а провела концерт талановита ведуча та сценарист Нечипорчук Н.В.

Л.А.Оксьоненко,

завідувач відділу гітари

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]