Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Святкування Міжнародного дня захисту дітей у мікрорайоні "Мінзаводський"
2018-06-05

Діти — це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Приходять діти у світ зовсім маленькими і безпомічними, а ми, дорослі, повинні їх виростити, огорнути затишком і теплом, щирою ніжністю, батьківською турботою і великою та святою материнською любов’ю.

Турбуючись про долю дітей, 2 червня у мікрорайоні «Мінзаводський»  було проведено свято присвячене Міжнародному дню захисту дітей, яке відкрив поздоровленням голова ради мікрорайону Сєров В.В.

Чудовий літній ранок розпочався театралізованим дійством, ігровою програмою за участю Міккі Мауса, конкурсами та розвагами для дітей, де всі учасники отримали нагороди та призи. Діти мали змогу побачити на собі гарні малюнки аквагриму та поласувати солодкою ватою. На завершення свята гостей  пригостили смачною кашею та морозивом.

Мешканці та рада мікрорайону «Мінзаводський» щиро вдячні за фінансову підтримку при підготовці свята міській раді та спонсорам ФОП Стариковській М.О. (магазин «Ласунчик» по вул. Свидницького), ФОП  Стариковській О.В.

( магазин  "Ласунчик" по вул. Гоголя), ФОП Никоненко Н.М. ( ресторан "Козацькі розваги"), ФОП Губі М.М. (магазин "Каштан"), ФОП Савченко А.М. (магазин "Аркадія" ), ФОП Ракуленко С.В. (магазин "Світ інструменту"),  ФОП Погибко М.К. (магазин "Будівельний вулик"), директору ТДВ «Миргородський хлібозавод»  Бзенко М.О.  Окрема вдячність творчому колективу Центру культури та дозвілля за  чудову концертно-розважальну програму.

То ж ми закликаємо усіх  дорослих зігрівати діток теплом і любов’ю, ласкою і добрим словом, ніжністю і турботою, щоб вони відчували свою важливість і необхідність у цьому світі!

 

 

 

 

Рада мікрорайону "Мінзаводський"

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]