Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Святкування 100-річчя курорту "Миргород"
2017-05-13

На урочисте святкування 100-річчя роботи оздоровчого закладу приїхали народні депутати, керівництво Полтавської області та сотні миргородців і гостей міста. Святкування розпочалося біля арки курорту «Миргород», де всіх гостей вітав музичними композиціями міський муніципальний оркестр. За годину керівництво оздоровчого закладу та гості свята провели молебень за мир в Україні та процвітання курорту в Соборі Успіння Пресвятої Богородиці. На площі біля пам’ятника засновника курорту Івана Зубковського провели урочисту церемонію покладання квітів та танцювальний флешмоб «Курорту – 100».

Миргородський міський голова Сергій Соломаха зауважив, що завдяки курорту «Миргород» місто перетворилося з провінційного містечка на місто, яке відоме на весь світ. Вшановуючи пам’ять Зубковського, треба згадати й усіх тих людей, які працювали та розвивали курорт і місто. Вклали свою душу у роботу.

Продовжилися святкувати ювілейну дату на урочистому зібранні та гранд-концерті. Під час концерту зачитали привітання курорту від Президента України Петра Порошенка, прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, спікера та депутатів Верховної Ради. Вручили керівникові оздоровниці та трудовому колективу нагороди різного рівня.

Святкову програму продовжили на центральній площі міста та  вуличній сцені курорту. Гостей та містян розважали фольклорні та естрадні гурти, танцювальні колективи, вихованці позашкільних міських закладів. По закінченню свята розрізали ювілейний коровай та влаштували світломузичне шоу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]