Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Суворо дотримуйтеся правил пожежної безпеки!
2022-08-17

Щорічно пожежі в природних екосистемах завдають непоправної шкоди. Найбільша їх кількість, як правило, припадає на вихідні та святкові дні весняно-літнього періоду, коли природу відвідує велика кількість людей, що призводить до різкого зростання кількості джерел загоряння. Тисячі пожеж, які завдають великих збитків державі та людям, виникає внаслідок спалювання сухої рослинності на полях, городах, відкритих територіях.

Миргородська міська територіальна громада з метою недопущення пожеж, збереження об’єктів рослинного та тваринного світу закликає суворо дотримуватись правил пожежної безпеки та доводить до відома, що спалювання сухої природної рослинності, в тому числі водно-болотної рослинності, сухостою, сміття, стерні, луків, пасовищ, рослинності у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць заборонено!

У випадках встановлення фактів порушень правил і норм пожежної безпеки та природоохоронного законодавства, виявлення осіб які вчинили або допустили правопорушення, будуть вжиті заходи реагування відповідно до вимог чинного законодавства України. Винні особи несуть кримінальну, адміністративну та цивільно-правову відповідальність.

Якщо Ви помітили загоряння в лісах, на відкритих територіях, інших об’єктах – негайно телефонуйте за номером «101». Дотримання елементарних правил пожежної безпеки застереже від трагічних наслідків!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]