Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Студенти Миргородського художньо-промислового коледжу долучились до міжнародного дня чистих берегів
2018-09-20

Студенти-екологи 3 та 4 курсів Миргородського художньо-промислового коледжу із ентузіазмом та великою відповідальністю долучились до екологічної акція «Міжнародний день чистих берегів». Уздовж річки Хорол, у районі зони відпочинку «Острів», вони прибрали від побутового сміття прибережну смугу.

"Очищення ділянки пройшло динамічно і завзято. Вигляд прибраної території викликав велику кількість позитивних емоцій та задоволення. Проте обурливо, що миргородці не розуміють даної проблеми і залишають після відпочинку велику кількість сміття. Основні види відходів – це скляні та пластикові пляшки, одноразові пакети та посуд, пакувальні матеріали. Всі знають, як довго розкладається пластик (сотні років), і що при цьому небезпечні речовини потрапляють в грунт, воду, а потім до організмів живих істот, в тому числі людини. На жаль, це свідчить про невихованість, байдужість та низьку екологічну культуру відпочиваючих. Своїм прикладом ми показали, як невеликою групою можна зробити велику справу. Ми закликаємо дбайливо ставитися не лише до водних об’єктів, а й до всіх багатств матінки-природи. Користуйтеся контейнерами для побутових відходів, а головне – не смітіть, тоді не доведеться прибирати. Почніть із себе! Висловлюємо подяку нашим студентам та КП «Спецкомунтранс» за вивезення зібраного сміття," -  розповіли викладачі та студенти коледжу.

Екологічна акція «Міжнародний день чистих берегів» відбувається 15 вересня за підтримки Європейського Союзу та інших міжнародних організацій кожного року у 3-ті вихідні вересня і проходить по всьому світу.

Тим, хто любить природу і свідомо хоче внести свій вклад в її чистоту, пропонуємо приєднатися до головного меседжу акції «Я прибрав. Черга за тобою!»

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]