Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Стратегічне планування розвитку Миргорода
2016-11-07

У Миргороді відбулося друге засідання робочої групи зі стратегічного планування розвитку міста у рамках проекту «Партнерство для розвитку міст». На засіданні презентували методологію та  результати опитування, які ляжуть в основу Профілю громади.  Формуванню Профілю громади -  один з етапів процесу розробки стратегії Миргорода.  Упродовж трьох місяців спеціалісти проекту ПРОМІС збирали інформацію про стан розвитку всіх сфер життєдіяльності міста і навколишніх сіл.

Миргород та ще 11 навколишніх сільських населених пунктів експерти  та консультанти проекту ПРОМІС умовно називають субрегіоном. На засіданні робочої групи зі стратегічного планування міський голова Сергій Соломаха зауважив, що в перспективі це буде об’єднана територіальна громада. Важливість стратегії полягає в тому, що без затвердженого і всіма прийнятого довгострокового бачення розвитку міста, вирішення поточних проблем носитиме лише тимчасовий характер, - зазначив міський голова.

За словами головного експерта та керівника групи експертів Проекту ПРОМІС Ігора Лепьошкіна, представники робочої групи, враховуючи дані опитування, мають визначити, яким бути  субрегіону на найближчі 10-15 років.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]