Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Сторінками історичних подій: День Свободи і Гідності
2019-11-21

У Сквері Козацької слави зібралися представники міської та районної влади, трудових колективів, громадських організацій, діти, молодь, учасники бойових дій у зоні АТО. Біля пам'ятної дошки «Героям Небесної Сотні» - квіти та лампадка. У День Гідності та Свободи миргородці згадали буремні події двох революцій та вшанували пам'ять борців за свободу своєї держави.

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Це день, коли шість років тому розпочалась Революція Гідності. Історичний екскурс пригадав директор краєзнавчого музею Андрій Фесенко. Він розповів про героїчне протистояння молоді, яка прагнула змін.  Нагадав про доленосні події в Україні (осінь 2004 року (Свято Свободи), листопад 2013 рік — лютий 2014 рік (Революція Гідності), що змінили українців. Вони постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Хроніку буремних дат продовжили вихованці гуртка юних аніматорів “Made with love” Центру естетичного виховання. Молодь підготувала виступ-флешмоб, який відтворив картину Майдану.

Хвилиною мовчання учасники тематичного заходу вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні та воїнів, загиблих під час АТО та ООС.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]