Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Столітній ювілей зустріла миргородка Параскева Надтока
2020-10-19

Чимало подій довелося пережити на життєвому шляху  жительці нашого міста Параскеві Надтоці. Доля приготувала для неї складні випробування, але любов до ближніх, працьовитість, доброта та щирість допомогли дожити їй до 100 років. Дивлячись на цю привітну жінку, важко повірити, що за її плечима вже стільки прожитих літ.

 Параскева Іванівна Надтока народилася 18.10.1920 р. в с. Савинці Миргородського району Полтавської області. Працювала в селі Малі Сорочинці телятницею. Згодом у пошуках заробітку виїхала в Ростовську область, влаштувалась нянею в дитячий садок. У 1985 році повернулася в Миргород, де і  проживає разом із невісткою, Катериною Костянтинівною Борохович. Їй - 77 років і вона – найближча і найрідніша людина для Параскеви Іванівни, адже  її єдиний син, помер. Про це зі сльозами і тяжким болем розповіла Паша Іванівна. Саме так її називають  близькі люди.

Параскева Іванівна - учасник війни, ветеран праці. Із 2011 року соціальну допомогу підопічній надає Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради. З нагоди 100 літнього ювілею до іменинниці завітали представники влади. Від імені міського голови Сергія Соломахи з поважним ювілеєм довгожительку привітали секретар міської ради Наталія Гирка та директор Терцентру Людмила Курдюмова. На знак уваги та пошани представники влади висловили поважній ювілярці щирі слова вітань та побажань, а також вручили подарунок і побажали  міцного здоров'я.

Кожний 100-річний ювілей є гордістю міста, адже у кожного з них своя історія та власні секрети довголіття. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]