Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Становище молоді в громаді
2020-06-26

Напередодні Дня молоді, який цьогоріч в Україні відзначатимуть 28 червня, відділ молоді і спорту Миргородської міської ради підготував інфографіку щодо становища молоді в громаді. Вона відображає результати опитування, яке розпочалося наприкінці травня в рамках ініціативи ЮНІСЕФ "Громада, дружня до дітей та молоді".

Впродовж місяця діти, батьки, молодь та дорослі жителі міста мали змогу долучитися до опитування та висловити власну думку з цієї теми. Загалом організатори отримали понад 800 анкет від небайдужих миргородців, наразі триває їх опрацювання. До проведення дослідження в якості модераторок також долучилися місцеві молодіжні активістки, членкині МММГО "За нами майбутнє" - Богиня Валерія та Мотречко Богдана.

Презентація загального аналітичного звіту "Про стан забезпечення прав дітей та молоді в місті" планується на липень 2020 року. Базуючись на його результатах, має бути розроблено та прийнято План дій на найближчі роки, який дасть змогу поліпшити становище дітей та молоді в громаді, зробити місто більш комфортним, доступним та безпечним для них. А поки пропонуємо вам переглянути інфографіку про те, яким наше місто бачить молодь у віці від 13 до 24 років, які потреби та проблеми вона має та що б хотіла змінити.

За більш детальною інформацією щодо опитування та результатів дослідження, звертайтеся до відділу молоді і спорту Миргородської міської ради: (05355) 5 48 86, 093 043 96 84, [email protected] .

Інфографіка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]