Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Справжні патріоти України – дошкільнята
2015-12-30

Справжні патріоти неньки України – дошкільнята. Це переконливо довели вихованці дошкільного навчального закладу №7 «Яблунька», педагогічний колектив якого гостинно прийняв 15 грудня 2015 року засідання методичного об’єднання вихователів ДНЗ міста «Формування національно свідомого громадянина - патріота України».

Роботу закладу з патріотичного виховання презентувала завідувач Пирогова О.В. А потім ми стали свідками систематичної, послідовної, кропіткої праці вихователів Ксьонз О.М., Дяченко Н.М. та музичного керівника Друзь В.І..

Шановний читачу, такого сплеску відданості, гордості та впевненості у майбутньому своєї країни важко було уявити від малюків 2-6 років. Вони співали, декламували, танцювали, складали пазли, перелічували міста України, називали її видатних синів і дочок тощо. А як вони співали Гімн України! Інтелектуально-розважальний захід «Я люблю Україну» - це не просто захід. Вихованці закладу щирими почуттями захопили учасників засідання.

Це було справжнє свято – свято любові до Батьківщини. Низький уклін педагогічному колективу дошкільного навчального закладу №7 «Яблунька».

Білецька Р.О., методист

методичного кабінету

відділу освіти Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]