Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спортивне свято до дня Європи
2015-06-16

У Миргородському художньо-промисловому коледжі ім.М.В.Гоголя був проведений спортивний захід, присвячений  Дню Європи. Директор коледжу Кікто С.М та директор  центру ФЗН "Спорт для всіх" А.А.Побідинський відкрили свято, привітавши всіх і побажавши успіхів. Лозунги "Україно, вперед!", "За європейський  спосіб життя!", "Швидше! Вище! Сильніше!", стенди з фотоматеріалами, спортивні кутки колишніх студентів, сонячний  чудовий день - спонукали учасників до перемог.

Були запрошені студенти, спортсмени - чемпіони Європи з гирьового спорту з Хомутецького технікуму.У програмі заходу були змагання  з футболу з гостями, майстер-клас із гирьового спорту,  естафета "Веселі старти", перетягування канату, волейбольні баталії між викладачами та студентами, змагання з кульової стрільби, настільного тенісу  з призерами України, студентами з Хомутця.

У змаганнях з кульової стрільби перемогу серед викладачів здобув Фурман І.В. (І місце), серед  студентів - першокурсник Омельченко В. Серед силачів (гирі, штанги) стали кращими Сахневич Е., Маркович І. - ТО-31, Горошинський В. - ХК-21.  На волейбольному майданчику  перемогла дружба. А які емоції вирували і як підтримували всі команди, що змагалися з перетягування канату. У цьому виді змагань перемогли студенти групи ХК-31, а в естафеті - студенти групи ФЕП-21.

І особливо приємними та радісними були хвилини нагородження. За активну роботу з пропаганди здорового способу життя серед студентської молоді були нагороджені грамотами центру ФЗН "Спорт для всіх" директор коледжу С.М.Кікто, викладачі Лупашко В.В., Онопрієнко М.В.,  Рожко Ю.В., Фурман І.В., директор СК ДОСААФ Мартинович  В.О., гості з Хомутецького технікуму, збірна команда закладу, переможці змагань. Особистим призом (футболками) нагороджувала переможців ветеран спорту України Дойнікова А.І. За активну участь в організації, проведенні змагань серед студентської молоді, населення міста грамотою нагороджений директор Центру ФЗН "Спорт для всіх" А.А.Побідинський.

Піснею "Бажаємо щастя вам", прекрасними побажаннями успіхів, здоров’я закінчилося свято. Довго будемо його пам’ятати!

Н.Т.Мурзак, головний суддя,

керівник ф/в  МХПК

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]