Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спорт: кіокушинкай карате
2019-05-21

Кіокушинкай карате - широко розповсюджений в усьому світі стиль. Секрет його привабливості полягає в тому, що він із самого початку розвивався як контактний реальний бій. Засновником Кіокушинкай карате був японський майстер бойових мистецтв Ояма Масутацу.

Діти нашого міста, займаючись цим бойовим мистецтвом, демонструють свою силу та розвивають свій духовний і фізичний стан. Гармонійний розвиток дитини, не тільки загартовує фізично, а  й сприяє кращому навчанню в школі. І ось нещодавно, 17-18 травня, відбулися учбово-атестаційні збори, до яких діти дійсно серйозно і наполегливо готувалися.

Перевіряти підготовку миргородських спортсменів завітав представник міжнародної організації Кіокушинкай карате ІКО-1 в Україні – Небесний Анатолій Олександрович  (5 дан).

Програма зборів була дуже насиченою, включала в себе крос, відпрацювання базової техніки, окремі тренування були присвячені куміте (техніці поєдинку). Велику увагу під час тренувань майстер приділяв духовному вихованню учнів.

13 підготовлених школярів успішно склали екзамени (атестацію) та отримали сертифікати відповідного ступеня.

Майстер спорту, почесний працівник фізичної культури та спорту Небесний Анатолій відзначив  роботу, яка була проведена в Миргороді по розвитку Кіокушинкай карате Президентом Миргородського міськрайонного осередку федерації Кіокушинкай карате України ІКО-1  Посєвою Олександром Павловичем. Саме завдяки йому діти навчилися перемагати себе, що відіграє важливу роль у повсякденному житті.

Дуже приємно те, що не зважаючи на важке сьогодення, знаходяться люди, які не залишаються осторонь від проблем виховання дітей. На велику подяку, за сприяння в проведенні учбово-методичних зборів, заслуговує Генеральний директор ЗАТ «Миргородкурорт» Гавловський Олександр Данилович  та депутат Миргородської міськради Говоруха Олег Борисович, - розповів  Олександр Посєва.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]