Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спільний екологічний проект
2018-02-27

У Миргородській ЗОШ №3 відбулася зустріч учнів молодших класів з працівниками інспекції благоустрою та активістом Карпенко Олексієм, студентом четвертого курсу Миргородського художньо–промислового коледжу ім. М.В. Гоголя. Темою даного екологічного проекту стала проблема роздільного збирання твердих побутових відходів, що є актуальним не тільки для міста Миргорода, а й для всієї України. А мета проекту - привернути увагу місцевого самоврядування та мешканців міста Миргорода до проблеми роздільного збирання ТПВ та їх утилізації.

Тим часом, система роздільного збирання відходів у Миргороді вже починає працювати на рівні шкіл. Є сподівання, що представники молодших поколінь свідомо без зволікань виконуватимуть одну з головних передумов нашого реального входження до сім'ї європейських країн. Поводження з відходами - це спільна справа, від того, як ми виконуємо її сьогодні, залежить благополуччя рідного краю та здоров’я наших дітей.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]