Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів: шашки
2018-03-06

4 березня 2018 року в приміщенні шахово – шашкового відділення  міської ДЮСШ пройшли змагання з шашок в залік Спартакіади трудових колективів. Приємно відзначити, що з кожним роком розширюється кількість учасників, з’являються нові імена серед учасників змагань. Напружена боротьба точилася як серед чоловіків так і серед жінок.

В результаті проведених змагань серед чоловіків переміг представник команди освітян – Валерій Яворовський, друге місце виборов представник команди державних установ – Антон Кібкало, третє місце посів представник 3 ТВУЗ – Павло Кабак. У жінок лише в останньому турі було виявлено призерів змагань. Перемогла  представниця 3 ТВУЗ – Людмила Коростиленко, друге місце у представниці ТОВ "Енергофінанс" – Олени Чопенко, третє місце виборола представниця державних установ – Ольга Казімірова.

Значно загострилась боротьба в командному заліку після чотирьох видів змагань. Першу позицію продовжує  утримувати  команда освітян, в доробку яких 55 залікових очок, але значно скоротила відстань команда 3 ТВУЗ – 53 залікових очки, на третьому місці команда державних установ – 42 залікових очки.

Наступний вид змагань – стрільба з пневматичної гвинтівки, відбудеться 10 березня 2018 року в приміщенні  ТСОУ. Початок змагань о 10 годині ранку.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]