Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів: шахи, шашки
2022-02-21

Минулої суботи та неділі в приміщенні шахового клубу міської ДЮСШ відбулися змагання з шахів та шашок в залік спартакіади трудових колективів міської територіальної громади 2022 року. Позмагатися в індивідуальному заліку серед жінок та чоловіків та здобути максимальну кількість очок у командному заліку виявили бажання вісім колективів у змаганнях з шахів та дев’ять з шашок. 

Серед жінок у змаганнях шахістів третє місце за представницею команди «3ТВУЗ» Коростиленко Людмилою, друге - у Акулової Стелли з «Освіти», перше - у представниці команди «Хомутець» Хоменко Марії. У змаганнях серед чоловіків третім став Лук’янченко Віктор «3ТВУЗ», друге місце - у  Романіва Миколи з команди «Петрівці», перше місце здобув представник «Освіти»  Яворовський Валерій.

Командні місця в цьому виді змагань розподілилися наступним чином. Третє місце - у команди «Петрівці», друге - у «ЗТВУЗ», перше - за  «Освітою».                                                                           

У змаганнях з шашок серед жінок третьою стала Александрова Марія з «Коледжу», другою -  за Коростиленко Людмилою з команди «3ТВУЗ», а першою в цьому виді змагань стала представниця команди «Енергофінанс» Чопенко Олена. Серед чоловіків третє місце у Полтавського Володимира з «ПТУ 44», друге місце посів Воробей Володимир з команди «Хомутець», а перше, знову ж таки, за представником «Освіти» Валерієм Яворовським.

У командному заліку з шашок трійка призерів має такий вигляд: третє місце у команди «Освіта», друге – «Хомутець», перше – за командою «Енергофінанс».

Після чотирьох видів програми спартакіади трійка лідерів у командному заліку: першою йде команда «Освіта», другу строчку в турнірній таблиці посідають представники «3ТВУЗ» і на третьому місці - команда «Енергофінанс».

Продовжиться спартакіада наступної суботи змаганнями з настільного тенісу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]