Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів. Настільний теніс
2017-03-02

У спортивному залі загальноосвітньої школи №1 відбулися змагання з настільного тенісу в залік міської Спартакіади трудових колективів. Змагання проходили в світлому чудово підготовленому залі на сучасних тенісних столах, на яких всі учасники могли продемонструвати всю свою майстерність. З самого початку розгорнулася напружена боротьба за перемогу. Спочатку команди змагалися в підгрупах, а вже потім проводили стикові ігри в відповідності до зайнятих місць.

З початку  змагань фаворита мибули минулорічні фіналісти – команди 3 територіального відділення урядового зв’язку та команда прокуратури. Не дивлячись на досить солідний опір команд-суперниць, саме ці команди стали переможцями підгруп. Фінальний поєдинок між цими командами вийшов досить напруженим, але минулорічним переможцям – команді 3 ТВУЗ вдалося відстояти своє звання. В матчі за третє місце зустрілися команда Видавництва та молода амбітна команда коледжу  ім. М.В. Гоголя. Досвід досвідченої команди Видавництва виявився сильнішим від азарту молоді. Тож третє місце посіла команда Видавництва. Необхідно висловити подяку від всіх учасників змагань директору школи Валентині Василівні Фененко та викладачу фізичного виховання Юрію Васильовичу Тимченко, завдяки яким змагання проходять на високому рівні.

 Після проведення чотирьох видів Спартакіади в командному заліку на першому місці розташувалася команда 3 ТВУЗ – 52 очки, друге-третє місце ділять команди коледжу ім. М.В. Гоголя та ТОВ Енергофінанс по 47 очок.

Наступний вид змагань – кульова стрільба з пневматичної зброї відбудеться 4 березня 2017 року о 10 годині ранку в приміщенні ТСОУ.

Анатолій Побідинський,

 Голова ФСТ "Україна"

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]