Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів
2017-02-14

12 лютого 2017 році в шаховому клубі відбулися змагання з шахів в залік міської Спартакіади трудових колективів. В цьому році дивує поведінка представників провідних колективів міста – ПрАТ "Миргородкурорт" (голова профспілки – Н.П.Галаган, відповідальний за спортивну роботу – В.К.Ксьонз), державних установ (голова профспілки – В.Ю.Яровий), центральної районної лікарні (голова профспілки – А.О.Зозулін), які з невідомих причин залишили своїх спортсменів без участі в популярних змаганнях. Так представник трудового колективу курорту  Іван Швайка, дізнався про проведення цих змагань з повідомлень у засобах інформації і був дуже здивований тим, що колектив не бере участь у змаганнях. І такі випадки будуть продовжуватись, якщо керівники не зрозуміють про необхідність активного дозвілля своїх працівників.

Самі змагання пройшли досить організовано і в запеклій спортивній боротьбі. Так для виявлення срібного призера серед жінок була проведена додаткова партія між Чопенко Оленою – представницею ТОВ "Енергофінанс" та Коростиленко Людмилою – 3 ТВУЗ. Перемогла Чопенко Олена і в підсумку посіла друге місце, відповідно третьою стала – Коростиленко Людмила, а чемпіонкою стала – Акулова Стєлла, представниця команди  працівників Освіти.

Серед чоловіків впевнено переміг представник працівників Освіти – Яворовський Валерій,

друге місце посів представник 3 ТВУЗ – Лук’янченко Віктор і третім став дебютант цих змагань – Левченко Віктор, представник ПАТ "Армапром"

В командному заліку, після першого виду першою стала команда працівників Освіти, другими йдуть команда – 3 ТВУЗ і третіми стали представники команди ТОВ "Енергофінанс".

Наступні змагання з рибної ловлі на льоду в рамках міського турніру відбудуться  18 лютого 2017 року на водоймі ставка Ісове.  Реєстрація учасників з 8 години ранку.

А наступного дня в шаховому клубі пройдуть змагання з шашок в залік міської Спартакіади. Початок змагань о 11 годині. Запрошуємо взяти  участь в цих змаганнях.

 

Директор ЦФЗН "Спорт для всіх" А.Побідинський

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]