Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Соціальне підприємництво та жінки в бізнесі
2018-10-22

Представники міст-партнерів проекту "Партнерство для розвитку міст" вивчали закордонний досвід жіночого соціального підприємництва в Канаді. Для участі в навчальній поїздці, яка тривала 09-18 жовтня, керівництвом Проекту було запрошено представників від Миргорода: секретаря міської ради Наталію Гирку та депутата міської ради Олену Булойчик.

Метою поїздки було надати можливість партнерам проекту ознайомитись із моделями надання послуг, досвідом розробки програм та механізмами фінансування, які сприяють розвитку соціальних підприємств та підтримують жінок, що займаються бізнесом. Учасники навчального візиту побували на низці підприємств, ознайомилися з їх роботою та поспілкувалися з колективами і були приємно вражені розвитком соціального підприємства, зокрема, жіночого. У Торонто делегати ознайомилися із системою врядування Канади та моделлю надання послуг, зокрема із Центром соціальних інновацій (CSI). У Лондоні максимум уваги було приділено програмі Pillar та відвідуванню соціальних підприємств.  Також учасники поїздки ознайомилися із комплексною стратегією співробітництва провінції Онтаріо, спрямованої на підтримку соціального підприємництва та жінок у бізнесі. Найбільше українські візитери відзначили емоційну зустріч, яка відбулася в Центрі діаспори в Лондоні, а ще відзначили сучасний підхід в організації роботи Центру соціальних інновацій в Торонто.

"В Україні є великий потенціал, який треба розвивати. Закордонний досвід вивчати важливо і потрібно. Але, насамперед, ми повинні самі думати, працювати і вдосконалюватися. Побачене за кордоном – це своєрідна підказка, як робити зміни на краще", - поділилася враженнями від поїздки Наталія Гирка.

Довідково: Федерація Канадських Муніципалітетів(ФКМ) впроваджує проект ,,Партнерство для розвитку міст" (ПРОМІС), який розпочався в квітні 2015 року та триватиме до грудня 2021 року. Одним із напрямків проекту є підтримка  та залучення жінок до економічного розвитку в містах-партнерах проекту ПРОМІС. Місто Миргород -  є партнером проекту ПРОМІС з грудня 2015 року.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]