Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Соціальне партнерство: підписано Меморандум з ТОВ "Астарта Прихоролля"
2021-03-30

Міський голова Сергій Соломаха та Генеральний директор ТОВ "Астарта Прихоролля" Павло Кандиба підписали Меморандум про співпрацю з питань соціально-економічного розвитку. Документом передбачено взаємодію сторін у вирішенні актуальних питань соціально-економічного розвитку населених пунктів Миргородської громади. За словами Сергія Соломахи, на території громади налагоджена надійна співпраця з бізнесом. Особливо нині, коли ситуація з коронавірусом така складна, є взаєморозуміння і конструктивний діалог. Агропромхолдинг "Астарта Прихоролля" - серед тих компаній, які надали найбільше допомоги нашим лікарям.

Як прокоментував Павло Кандиба, на одній із стратегічних сесій холдингу визначили основне завдання — допомагати людям і Україні. Тому щороку інвестують в реалізацію соціально-важливих проєктів на території своєї діяльності.  З минулого року, окрім продовження втілення існуючих проєктів, компанія допомагає медикам у боротьбі з коронавірусом. Неодноразово передавала лікарям медичні засоби індивідуального захисту, а також було закуплено апарат ШВЛ для Миргородської лікарні. Таким чином, компанія турбується не лише про своїх пайовиків і працівників, а й про всіх мешканців територій, на яких працює.

Міський голова  вдячний ТОВ "Астарта Прихоролля" та  соціально-відповідальному бізнесу за розуміння і підтримку громади у  різних сферах життєдільності, а  особливо нині, у боротьбі з поширенням коронавірусної інфекції. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]