Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Smart Миргород" – гарна практика на теренах Полтавщини
2018-04-25

Напрацювання Миргорода у напрямку інноваційних проектів є прикладом для інших громад Полтавської області.  Про це йшлося  під час роботи Полтавського форуму громад та органів місцевого самоврядування «Smart Полтавщина».

Впроваджені нові інформаційні технології в діяльності органів місцевого самоврядування, реалізовані в Миргороді: "Smart рада", "Smart зупинки", інформаційні майданчики на офіційному веб сайті такі як "відкрите місто", "електронні звернення", "петиції", система онлайн енергомоніторингу в бюджетних установах та інші інформаційні технології – це ті кроки, які миргородці реалізували у співпраці з міжнародними проектами та стали показовими для  інших громад Полтавської області, - зазначили представники обласної ради.

«Впевнений, що нинішній форум стане початком реалізації цілого ряду інноваційних проектів.  Головна ідея Smart-регіону – створення єдиної точки доступу для будь-якого користувача до ресурсів, де можна отримати інформацію про Полтавську область, актуальні проекти, які реалізуються в громадах, замовити ті чи інші соціальні послуги та ін. Наше завдання – відібрати найбільш цікаві ідеї, які можуть бути інтегровані до єдиного проекту. Долучитися до проекту може будь-яка громада Полтавщини. Переконаний, що кожен керівник органу місцевого самоврядування прийме для себе відповідне рішення», - сказав голова Полтавської обласної ради.

У рамках форуму відбулося три секції. На першій – презентують досвід Полтавської області в реалізації проектів місцевого та регіонального розвитку, зокрема  ознайомилися з основними завданнями та перевагами  проекту «Smart громада», веб-ресурсу «Енергосервіс: облік, контроль, економія», розглянули ресурсне забезпечення реалізації проектів територіальних громад. У другій частині експерти обговорили досвід організації навчання для службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, а під час третьої – фахівці проаналізували кращі практики щодо реалізації проектів співробітництва територіальних громад. Під час загальної дискусії учасники форуму розглянули впровадження нових інформаційних технологій в діяльності органів місцевого самоврядування.

У заході взяли учать: голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко, керівник Проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) «Реформа управління на сході України» Тарас Журавель, радник Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування В’ячеслав Толкованов,  експерти та представники органів місцевого самоврядування. Представником від Миргорода була начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик.

Довідково: Полтавський форум громад та органів місцевого самоврядування «Smart Полтавщина» відбувається за сприяння Полтавської обласної ради, Полтавської облдержадміністрації, Проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) «Реформа управління на сході України», Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування, Агенції інноваційного, сталого розвитку та ресурсоефективності, Центру сприяння співробітництва територіальних громад.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]