Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Шостий Європейсько-Український Енергетичний День
2015-11-06

Полтавський консорціум – партнер проекту німецького товариства з міжнародного співробітництва ГІЗ "Енергоефективність у громадах" 5 листопада 2015 взяв участь в 6-му Європейсько-Українському Енергетичному Дні, що проходив в Києві. Цього року Європейсько-Український Енергетичний День був присвячений питанням Енергетичної демократії в Україні.

Ця подія є найбільш вагомим та впливовим заходом року в галузі української відновлювальної енергетики та енергетичної ефективності. Вже вшосте для цього форуму розроблена всебічна та інформативна програма, запрошені професіонали в галузі енергетики від законодавців до девелоперів, бізнесу, міжнародних фінансових та неурядових організацій, донорів та приватних підприємців, які працюють в Україні.

Відкривав захід голова Держенергоефективності Сергій Савчук. «Сьогодні в Україні енергоефективність – це вже не пусті гасла. Урядом були здійснені рішучі кроки, спрямовані на зменшення та заміщення споживання газу, розвиток використання відновлюваних джерел енергії», - наголосив Сергій Савчук та повідомив про ряд прийнятих нормативно-правових актів, які створюють сприятливі умови для роботи бізнесу у цих сферах.

Держенергоефективності веде роботу над розробкою проекту Національного плану дій з енергоефективності до 2020 року, мета якого досягти скорочення споживання енергоресурсів на 9% у 2020 році у 4-ох секторах економіки: промисловості, побутовому секторі, транспорті та сфері послуг. За словами Голови, документ було підготовлено у тісній співпраці з Секретаріатом Енергетичного Співтовариства. Директор Співтовариства Янец Копач також наголошував на необхідності удосконалення регуляторної бази в сфері енергетики та зміні культури енергоспоживання.

Широкої популярності набуває програма пільгового державного кредитування з компенсацією державою частини тіла "теплих кредитів". Менше ніж за рік програмою скористалося понад 60 тисяч українських домогосподарств на суму майже 900 млн. грн. На 2016 рік планують закласти 3-4 млрд. грн. на енергоефективні кредити.

 "Щира зацікавленість та допомога європейських партнерів у сфері енергоефективності України дає надію на те, що і українські можновладці, виробники та споживачі енергії зрозуміють важливість та неминучість збереження енергії. Перші законодавчі кроки на шляху енергоефективності в житлових будинках додають оптимістичних ноток мешканцям багатоповерхівок", - ділиться враженнями учасник заходу від Миргородської міської ради Тетяна Усик.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]