Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Школи громади працюють в "Моїй школі"
2022-09-02

У школах нашої громади розпочався навчальний рік. Через загрозу обстрілів діти змушені навчатися у підвалах і дистанційно. Та завдяки українським захисникам діти можуть вчитися. І найкраща подяка від школярів нашим воїнам – здобути якісні знання. Завдяки проєкту-переможцю  обласного конкурсу проєктів розвитку громад, Миргород першим в Україні з 2019 року впровадив електронний документообіг у навчальних закладах міста. З першого вересня 2020 року в інформаційну систему "Моя школа" успішно інтегрувалися вчителі, учні та батьки і одразу переконалися в зручності цієї електронної платформи.

За словами начальника управління освіти, молоді та спорту Тетяни Колибельнік, формат взаємодії "школа-учні-батьки" полягає у відкритості навчально-виховного процесу і дуже зручний для всіх. Він посилює батьківський контроль за якістю навчання, адже через смартфон батьки бачать оцінки дитини, відвідуваність, домашні завдання. Вчителі не ведуть паперовий журнал. Дітям не треба писати розклад та домашнє задання, а батьки контролюють успішність дітей.

Нову систему оцінювання знань та ведення документації в електронному форматі, запроваджену спільно з однією з литовських інформаційних компаній, у Миргороді почали втілювати у 2019 році на базі двох шкіл. Наступного року до "Моєї школи" підключили всі школи в громаді. Система дозволяє вести оцінки, плани уроків, домашні завдання, розклади занять, відвідуваність учнів, комунікувати між собою, вести аналітику та розвантажити вчителів від ведення паперової документації. Технічні можливості програмного забезпечення дозволяють безпечно вести, зберігати, архівувати великі об'єми даних.

За впровадження електронних щоденників за проєктом "Моя школа", підготовленого відділом муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту міської ради, Миргород отримав відзнаку в конкурсі "Кращі практики місцевого самоврядування" у 2020 році  за кращу практику «Впровадження сучасних освітніх технологій у м.Миргород Полтавської області», яку ще 16 жовтня 2020 року отримав міський голова Сергій Соломаха у Міністерстві розвитку громад та територій України.

Довідково, у 2018-2019 роках проєкт із впровадження електронних щоденників, підготовлений відділом муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту міської ради, став переможцем обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області та отримав співфінансування  на впровадження сучасних технологій муніципального менеджменту. Однією зі складових проєкту було запровадження електронних щоденників у школах міста. Заручившись підтримкою литовської фірми "NEVDA", яка допомогла з впровадженням електронної інформаційної системи "Моя школа", у  школах запрацювала ця програма. З міського бюджету було виділено кошти на забезпечення шкіл високошвидкісним інтернетом.

Архівне відео про "Мою школу".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]