Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Шкільний ботанічний сад
2016-04-22

У Миргородській СШ №5 розбили  ботанічний сад. Зелений острів створюють у рамках громадського проекту «PDM тренінг та шкільний сад» за підтримки Корпусу Миру. 22 квітня старшокласники та вчителі посадили перші саджанці майбутнього альпінарію.

Дизайн майбутнього ботанічного саду розробили учні та вчителі за допомогою громадського проекту «PDM тренінг та шкільний сад». Його ініціював волонтер Корпусу Миру Пол Кляйн, який працює у п'ятій школі. Разом з куратором проекту - вчителем англійської мови Вікторією Возеницею, командою інших вчителів-іноземників та старшокласників, вони пройшли курс тренінгів на тему «Лідерство та проектний менеджмент» і розробили перспективний план ботанічного саду на шкільному подвір'ї.

Щоб екзотичні дерева прижилися, завчасно підготували ділянку та удобрили грунт. А 22 квітня посадили перші саджанці майбутнього зеленого оазису. За словами заступника директора з навчальної роботи СШ №5 Наталії Гараган, перший етап практичної роботи – створення альпійської гірки. На ній посадили різні види туї. Доріжку до саду планують обсадити самшитом та трояндами. Згодом - закладуть алею випускників.

Учні і вчителі сподіваються, що їхні добрі справи не зіпсують лихі люди - саджанці приживуться. Ботанічний сад на подвір'ї п'ятої школи не лише милуватиме око, а й поліпшить екологічний стан міста.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]