Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Шевченко в серці миргородців
2016-03-10

Міська публічна бібліотека для дорослих ім. Д. Гурамішвілі долучилась до відзначення Шевченківських днів низкою заходів, які вже стали традиційними. Наш заклад щороку намагається популяризувати спадщину Великого Кобзаря як традиційними заходами, так і новими формами роботи.

Провідний бібліотекар Ніна Рудь розповідає про різні сторони його творчого та життєвого шляху. Особливою популярністю серед слухачів користуються розповіді про жінок у долі Шевченка та про перебування Тараса Григоровича на Миргородщині. Ось і цього року Ніна Рудь виступала перед слухачами Центру зайнятості з розповіддю про миргородські стежки Кобзаря. У читальній залі ж експонується книжкова виставка «Жіноча доля у творчості Кобзаря».

Виставка об’єднала книги та періодичні видання, нариси, монографії, критичні статті та збірки творів Шевченка різних періодів, які розкривають тему долі жінки у віршах поета – адже Тарас Григорович приділяв цій темі багато уваги. В березні ця тема є особливо актуальною ще й на честь міжнародного жіночого дня. Запрошуємо всіх небайдужих до Шевченкового слова до міської бібліотеки для дорослих.

Маргарита ОЛІЙНИК-ЛОКАЙ,

бібліограф Миргородської міської публічної

бібліотеки для дорослих ім. Д. Гурамішвілі

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]