Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Шанс на життя без ВІЛ/СНІД
2017-02-17

Страх, необізнаність та стереотипи – найліпші друзі ВІЛ/СНІДу. Подолати їх можна через просвітницьку роботу та завдяки небайдужості людей. Це чудово усвідомлюють вчителі та учні Миргородської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 9 імені І.А.Зубковського. Спільними зусиллями вони організували благодійну ярмарку-концерт «Збережи життя», яка мала на меті збір коштів для підтримки жителів нашого міста, котрі живуть з ВІЛ/СНІД. Під час даного заходу школярі торгували власними виробами та випічкою, а на отримані кошти (а це 792 грн!) було закуплено штучне дитяче харчування для малюків, чиї мами мають позитивний статус ВІЛ/СНІД.

“Найбільш ефективний метод уникнути зараження через грудне вигодовування - відмовитися від нього. Однак часто, матері не мають достатньо коштів для купівлі штучного харчування, котре є досить дороговартісним» - наголосила на зустрічі зі школярами Галібіна Наталія Василівна, соціальний працівник БО «Світло надії», яка працює при центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та кабінеті «Довіри» Миргородської районної лікарні.  Таким чином, 18 пакунків дитячої суміші, котрі було придбано та передано матерям, це шанс на здорове життя їхніх дітей. Шанс, подарований завдяки активності та небайдужості учнів та вчителів школи №9, які є прикладом того, що будь-які позитивні зміни та дії починаються з окремих людей.

Зосим Вікторія,

                                                                                  Голова МММГО «За нами майбутнє»

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]