Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Шановні освітяни!
2015-10-02

День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше в житті. Свято скромних, але гідних поваги людей, свято добра, мудрості та любові. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Мабуть, символічно те, що це свято ми відзначаємо восени – тієї благодатної пори, котра щедро обдаровує нас своїми плодами. І ви, шановні освітяни, теж віддаєте дорогоцінні скарби знань і життєвої снаги своїм вихованцям.

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. І навіть полишаючи роботу педагога, людина, яка присвятила своє життя освіті, в душі назавжди зберігає учительський вогонь творчості, небайдужість та відповідальність за тих, кому дала путівки у доросле життя.

З теплом у серці хочеться згадати й тих, чия праця у навчальних закладах є невід’ємною частиною створення комфорту та затишку: кухарів, технічних працівників, бухгалтерів, водіїв, бібліотекарів. Неймовірно велика кількість людей пов’язала своє життя з освітою.

Сердечно вітаємо вас усіх з професійним святом! Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, благородну любов і турботу, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

Бажаємо вам відчуття повноти і неповторності життя, міцного здоров'я, невичерпних творчих сил, натхнення й радості. І головне – довгої людської пам’яті. Нехай ніколи не заросте дорога до школи, а отже – й до ваших сердець, дорогі освітяни.

 

Т.М. Колибельнік, начальник відділу освіти Миргородської міської ради,

А.Б. Нікітченко, завідувач методичного кабінету відділу освіти Миргородської міської ради,

І.В. Шевченко, голова Миргородської міської організації профспілки працівників освіти і науки України

та колектив відділу освіти Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]