Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Шановні миргородці та небайдужі люди!!!
2015-02-12

Звертаємось з проханням, навіть, з благанням про допомогу нашій донечці. Ми нещодавно розміщували оголошення про наше прохання хоча б в будь-якій допомозі. Будь-ласка, не залишайтесь байдужими, навіть Ваша увага та розповсюдження інформації можливо допоможе в спасінні дитини!!! (Волонтери, або просто небайдужі люди, можливо ви можете допомогти в розповсюдженні оголошень або в соцмережах)

Просто крик людини –БУДЬ-ЛАСКА –ДОПОМОЖІТЬ!!!!!!!

Наша донечка навчається в м.Миргороді, Полтавської області в 1-му класі школи № 1.

Нещодавно зненацька стан нашої донечки став погіршуватися (гемоглобін-65), ми здали всі необхідні аналізи, також обстежились в лікарні м.Миргорода, нас направили на дообстеження до м.Полтави, а потім цей жахливий вирок -ГОСТРИЙ ЛІМФОБЛАСНИЙ ЛЕЙКОЗ(РАК КРОВІ).

У всіх нас є родичі - діти, батьки, брати, сестри - ми ніколи й не могли подумати, що це може торкнутися й нас… Дай Господь , щоб ця хвороба назавжди покинула людство, і про неї всі забули, АЛЕ….БУДЬ-ЛАСКА, МОЛИМО-ДОПОМОЖІТЬ!!! Лікування не безкоштовне(на жаль), та й ще в такий важкий період для країни. Закордоном лікування коштуватиме 100000 євро, ми сподіваємося назбирати кошти хоча б на лікування в нашій країні… Наша донечка зараз знаходиться на лікуванні в онкогематологічному відділенні ДМКЛ м.Полтави. Їй потрібне негайне лікування, тим більш у нас була затримка в хімії, так як імунітет повністю ослаблений, вона перехворіла вітрянкою та запаленням легенів. Дівчинка знаходиться в лікарні разом з бабусею, тато працює позмінно, у свій вихідний день завжди поряд з донечкою (мати виїхала за кордон, та про стан дівчинки та підтримку не турбується). Всі необхідні довідки та документи при необхідності предоставимо. Просимо, якщо є можливість, допоможіть нам!!!

Будь-ласка-карта «ПРИВАТБАНКУ»№ 4149497834056600

Батько-Карась Олександр Васильович тел. (099)789 96 82, бабуся - Карась Наталія тел.(096)519 96 33

Наша сторінка в Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Help-for-Olexandra/1608189912737785

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]