Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Шахові баталії
2018-07-11

11 липня в приміщенні загальноосвітньої школи №5 відбулось урочисте відкриття XVII Шахового фестивалю "Миргород 2018". Учасників з відкриттям турніру привітав заступник міського голови Баришполець Борис Володимирович, який побажав блискучих комбінацій, переможних партій та наголосив, що головне не перемога, а участь.

Суддя міжнародної категорії, головний суддя шахового турніру Олег Григорович Товчига повідомив, що цьогоріч зареєстровано 176 учасників. Географія учасників фестивалю охоплює 17 областей України, а також учасників з Молдови, Росії та Португалії. Тож фестиваль по праву вважається Міжнародним.

Тренер шахового відділення Миргородської ДЮСШ, заступник головного судді фестивалю Валерій Олексійович Яворовський говорить, що участь в міжнародних турнірах дає можливість шахістам отримати звання міжнародного майстра, гросмейстера. Це є прекрасною нагодою для отримання досвіду вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи нашого міста і саме більше 30 її учнів беруть участь в різних турнірах XVII Шахового фестивалю "Миргород 2018". Перед початком змагань судді ще раз розповіли про основні правила учасникам і побажали їм успіху

Організатори фестивалю висловлюють подяку за підтримку Миргородській міській раді, відділу молоді та спорту Миргородської міської ради та спонсорам ПрАТ "Миргородкурорт", ТМ "Миргородська корівка", Миргородському відділенню Полтавського регіонального управління комерційного банку Приватбанк” та його керуючому Олегу Миколайовичу Ляху.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]