Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Сергій Соломаха: зроблено багато, а треба зробити ще більше
2017-04-25

21 квітня міський голова Сергій Соломаха звітував про роботу за 2016 рік. Цьогоріч вперше роботу міської влади у минулому році показали через відеофільм, який, як і саме зібрання, транслювалося в режимі онлайн на офіційному сайті міської ради. У відео-звіті очільник Миргорода, заступники міського голови та представники виконавчих органів ради підбили минулорічні заходи по кожній галузі життєдіяльності міста.

Після перегляду відеофільму міський голова Сергій Соломаха запросив громадськість до відкритого діалогу та відповіді на запитання, які надійшли у рамках обговорення тексту звіту міського голови, (розміщеного на сайті міської ради), через ЗМІ та електронну пошту.

Найбільше питань від миргородців стосувалися відновлення опалювального сезону з подальшим перерахунком субсидій. Далі проблемні питання конкретизували по мікрорайонах. Для мешканців "Почапців" – це збереження амбулаторії сімейної медицини та робота ДНЗ "Яблунька".

Жителі мікрорайону "Мінзаводський" пропонують заборонити проїзд важковагового транспорту по вулиці Шишацькій. На думку очільника міста — це не єдина вулиця, де планують обмежити рух для великогабаритних машин. Транспортне питання стосувалося і недотримання водіями графіку руху та діючого тарифу на проїзд.

Озвучували питання щодо необхідності експертизи газу, плати за вивезення сміття, асфальтування доріг і тротуарів, організації роботи "шкільного" автобусу, передбачених заходів у рамках реформування системи охорони здоров'я, підтримки владою малого та середнього бізнесу, завершення будівництва мосту та ін.

Після конструктивного діалогу Сергій Соломаха подякував присутнім за активність та запевнив, що міська влада й надалі продовжуватиме роботу для створення комфортних умов життя у курортному місті.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]